Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
SUCCESSOS

En estat greu un taxista després de rebre una pallissa a Salou

Els tres presumptes agressors estan detinguts i passaran a mans del jutge

https://www.rac1.cat/info-rac1/20180709/45781770872/en-estat-greu-un-taxista-despres-de-rebre-una-pallissa-a-salou.html

ACN-Mar Rovira

Un taxista de 30 anys està ingressat greu, després de rebre una pallissa a Salou. Va passar la matinada de dissabte a diumenge en una parada de taxis quan el conductor es va negar a portar els tres suposats agressors. Tots ells estan detinguts i passaran a mans del jutge en les properes hores.

Segons els Mossos, la víctima no els va voler portar al seu cotxe perquè no havien respectat la cua i s’havien colat a la resta de clients. A partir d’aquí, els tres joves -d’entre 20 i 30 anys- haurien apallissat el taxista. Un d’ells l’hauria aixecat i l’hauria tirat contra el terra fins que va perdre el coneixement i va començar a tenir convulsions.
Ara el taxista està ingressat a l’UCI de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i el pronòstic és greu. Després de l’atac diversos testimonis van poder retenir un dels agressors. Els Mossos van atrapar els altres dos, que també es van enfrontar als agents i en van ferir quatre.


 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.