Detectives privados en Tarragona

Detectives en Tarragona

Detectives Privados en Reus

Detectives Privados en Valls

Detectives privados en Tortosa
Detectives Privados en El Vendrell
INTERNET
Tots els detalls sobre el nou reglament general de protecció de dades

 

ANNA FELIPE VILLALOBOS Cap de Cultura

https://www.rac1.cat/programes/el-mon/20180525/443811946895/tots-els-detalls-sobre-el-nou-reglament-general-de-proteccio-de-dades.html

Entra en vigor el nou reglament europeu de protecció de dades. La normativa permetrà a l’usuari decidir què vol fer amb la informació personal que circula per empresesbases de dades o a internet. Ara com ara, 8 de cada 10 europeus creuen que no tenen el control de les seves dades, i més de la meitat no compren per internet perquè no es refien de l’ús que es fa de la informació privada.

Donar el consentiment

Ara caldrà dir explícitament que  perquè facin servir les nostres dades. Per això, moltes empreses estan enviant correus aquests dies. Si ens interessa continuar-hi en contacte, els hem de respondre. Ja no val la fórmula de “qui calla consent”. Així ho indica Mari Àngels Barbarà, directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades:

Abans ens enviaven una informació: ‘Entenem que, si vostè no ens diu res en el transcurs de 30 dies, podem seguir tractant les seves dades’. Ara no és així. Totes aquestes clàusules s’han acabat

Esborrar

Amb el nou reglament és possible eliminar dades que havíem abocat a les xarxes. Fins i tot, podem demanar als cercadors que eliminin l’enllaç al web que té informació nostra o sol·licitar directament a un portal que elimini les dades del tot.

Transparència

Si demanen dades per enviar publicitat, per comprar a internet, o les sol·liciten des del banc o el metge, han d’explicar en tot moment qui tindrà aquestes dades, per què les faran servir i com. No s’ha de tenir por de perdre aquest servei:

Si jo no dono el meu consentiment a una empresa subministradora que m’està demanant no sé què, deixarà de prestar-me el servei? Hem de partir de la base que la prestació d’un servei no ve donat per un consentiment, sinó que hi ha un contracte al darrere

Mobilitat

El nou reglament permet recuperar el control de les dades en qualsevol moment. Sempre que vulguem podem demanar a l’empresa -per exemple- de l’aigua, de la llum o del telèfon que les passi a una altra, o que ens les torni.

I si tenim una empresa o un negoci?

Si aquesta empresa recull, utilitza o emmagatzema el nom, el DNI o el telèfon de persones, està tractant dades personals. N’ha de demanar el consentiment de manera clara. No val el consentiment tàcit, les caselles premarcades o el silenci. Si les dades es van aconseguir d’aquesta manera, cal tornar-lo a demanar.

Però el nou reglament estableix molts altres aspectes que cal tenir en compte com a empresa.

I si no hem pogut posar-nos al dia?

El nou reglament s’ha de complir obligatòriament, però l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades llança un missatge de tranquil·litat:

"Cal donar un missatge de tranquil·litat a les petites empreses. S’hi han de posar seriosament perquè està en vigor però la mesura s’anirà aplicant a poc a poc"

 
Detectives Tarragona - Agencia de detectives Tarragona – Investigadores privados Tarragona – Detectives privados Tarragona – Detectives Reus – Agencia de detectives Reus – Investigadores privados Reus – Detectives privados Reus – Detectives Valls – Agencia de detectives Valls – Investigadores privados Valls – Detectives privados Valls – Detectives Barcelona – Agencia de detectives Barcelona – Investigadores privados Barcelona – Detectives privados Barcelona – Detectives Vilafranca del Penedés – Agencia de detectives Vilafranca del Penedés – Investigadores privados Vilafranca del Penedés – Detectives privados Vilafranca del Penendés – Detectives Vilanova i la Geltrú – Agencia de detectives Vilanova i la Geltrú – Investigadores privados Vilanova i la Geltrú – Detectives privados Vilanova i la Geltrú – Detectives El Vendrell – Agencia de detectives El Vendrell – Investigadores privados El Vendrell – Detectives privados El Vendrell – Detectives Cambrils – Agencia de detectives Cambrils – Investigadores privados Cambrils – Detectives privados Cambrils – Detectives Salou – Agencia de detectives Salou – Investigadores privados Salou – Detectives privados Salou.